Actueel

Anne Frankschool viert 60-jarig bestaan!

De Anne Frankschool in Bunnik bestaat dit jaar 60 jaar. Om dit te vieren, organiseert de school een jubileumweek. Onderdeel van deze week is een feestelijke middag waar iedereen die ooit hier op school heeft gezeten of gewerkt, van harte welkom is. De Anne Frankschool is al zes decennia een plek vol verhalen en avonturen. Er zijn generaties samengekomen, vriendschappen ontstaan en er is kennis doorgegeven. Op deze middag is het tijd om even terug te gaan in de tijd en oude tijden te herbeleven.

Dit kan op woensdag 28 juni 2023, vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur op het schoolplein van de Anne Frankschool aan de Pastoor Heggelaan. Het belooft een middag vol nostalgie en plezier te worden, met een gevarieerd programma dat voor elk wat wils biedt. Deelnemers kunnen oude klasgenoten en leerkrachten ontmoeten, herinneringen ophalen aan de schooltijd en samen genieten van een hapje en drankje. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd, waaronder rondleidingen door het schoolgebouw, een fototentoonstelling met oude (klassen)foto's en er is een speciale photobooth waar nieuwe herinneringen kunnen worden vastgelegd. 

De Anne Frankschool nodigt alle oud-leerlingen, oud-docenten en voormalige medewerkers van harte uit en om deze middag tot een groot succes te maken hoopt de school via via zo veel mogelijk betrokkenen te bereiken. Het wordt erg gewaardeerd als dit nieuwsbericht dan ook zo veel mogelijk wordt gedeeld.

Voor aanmelding kunt u deze link gebruiken. 

Contactpersonen: Patty Schröder en Brigit Fielmich

E-mail: pattyschroder@wereldkidz.nl / brigitfielmich@wereldkidz.nl

Media
  • AF 60 jaar!