Leerlingenraad

We hebben op onze school een leerlingenraad, deze noemen we de Denktank. Zij komen ongeveer 1x per maand bij elkaar om met elkaar ideeën te bespreken om de school nog leuker en beter te maken. 
Hieronder vind je een foto van de leerlingen die in schooljaar 2022/2023 in de Denktank zitten en je leest een stukje van henzelf over wat zij doen. Hoi allemaal!
Wij zijn van de Denktank: Daisy en Milan uit gr. 8, Yara uit gr. 9b, Massah en Tahsin uit gr. 7, Christiaan uit gr. 9a, Jasmijn en Luna uit gr. 5/6a, Meia en Sieger uit gr 5/6a en onze juf Annemieke!

De Denktank brainstormt over dingen van de school en andere dingen die we belangrijk vinden. Over hoe we voor ons schoolplein en elkaar kunnen zorgen. Volgend jaar mei hopen we dat het schoolplein wordt verbouwd. En denken we na wat we kunnen doen om geld voor ons plein te verzamelen.

Deze ideeën en plannen vertellen we aan alle andere kinderen in de klassen en vragen we ze mee te denken. 

We hebben ook een denktank ideeënbus waar de kinderen hun ideeën instoppen. Wij vergaderen meestal 1 x per 4 weken op vrijdag in 1-2B. Dan legen wij de ideeënbus.

Vorig schooljaar hebben wij een actie gehouden voor Kika en WCC (World Child Cancer). Ons doel was 3000 euro ophalen... maar dat werd iets meer. Het eindbedrag was 13.195 euro!